Jouw geloofsovertuigingen over geld

Hoe vaak zeg jij „Dat kan ik me niet permitteren“ als je iets kostbaars hebt gezien? Bijvoorbeeld een reis, een seminar, kleding of een mooi accessoire? Hoe vaak heb jij je dromen eenvoudigweg opgegeven en ‘te klein’ gedacht doordat jij je waarde niet erkende?

Elke keer dat je dit doet, bevestig je deze negatieve geloofsovertuiging die door het vele herhalen diep in jouw onderbewustzijn zit geprent. Word je maar eens bewust van hoe vaak je zoiets denkt of zegt. Het zou zo maar kunnen dat je dit honderdduizend maal hebt gedacht in je leven, of misschien zelfs alleen al in de laatste jaren.

De kracht van het herhalen is overigens hetzelfde zoals die in het Hindoestaanse geloof wordt gebruikt maar dan als inzet voor de kracht van de manifestatie. Zij herhalen een mantra (honderd)duizenden malen zodat de inhoud hiervan realiteit kan worden. Alles wat je over manifestatiekracht van gedachtes, woorden en handelingen weet, bevestigt deze wet.

Word je ervan bewust dat de vele, verstopte geloofsovertuigingen in je geloofsovertuiging systeem te ontdekken zijn. Je kan dit systeem voorstellen als iets dat uit lagen is opgebouwd en vaak zorgt een klein, verstopt, bijna ‘nietszeggend‘ geloofspunt, of innerlijke overtuiging, ervoor dat je niet verder komt.

Enkele van deze geloofspatronen zouden kunnen zijn:

  •  „Steeds als ik geld krijg, hebben anderen dat verloren“ – Jij voelt je er onbewust schuldig over om meer te hebben
  • „Als ik geld heb, kan ik niet meer van de kleine dingen in het leven genieten“ – Onbewust verzet jij je tegen welstand in overvloed
  • „Het lot, of de sterren, bepaalt of ik rijk word“ – Jij bent de creator van je eigen realiteit die je elk moment kan veranderen, maak jezelf niet afhankelijk van je zogenaamde levensverdragen

In mijn afstandscursus „De energie van geld“ gaan de deelnemers, in een van de acht cursusonderdelen, drie weken lang intensief op zoek naar deze verstopte geloofsovertuigingen. Meestal zijn deze onbewuste geloofsovertuigingen met bepaalde emoties als angst en schaamte verbonden die op een sluimerende manier invloed op je leven kunnen hebben als ze niet worden opgelost – in de regel met een tegenovergesteld effect van hetgeen dat je werkelijk zou willen bereiken.

Vraag jezelf af waarom je financieel, materieel of in het omzetten van je hartenwensen nog niet daar bent waar je wilt zijn, en ook kan zijn.

Het antwoord ligt hoogstwaarschijnlijk in je onderbewustzijn en door middel van de afstandscursus „De energie van geld“ help ik je graag om het diepe in te duiken en alles aan de oppervlakte te brengen dat momenteel nog voor jou verborgen is. Aan het einde van het vierde cursusdeel zal je door middel van een krachtige oefening je vader en moeder vergeven dat zij er in meer of mindere mate voor hebben ‘gezorgd‘ dat dit geloofssysteem in jou zit, een systeem vol geloofsovertuigingen die jij van hen hebt overgenomen en waarop jouw leven is gebaseerd.

Hier kan je alle informatie over „De energie van geld“ cursus lezen. De aanvangsdatum is 14 januari 2013. Een mooie kans om het nieuwe jaar en de nieuwe tijd te beginnen.

Ik wens dat jij in 2013 een jaar vol met geluk en liefde ervaart, dat je jouw authenticiteit vol vrede kan leven. En ik wens je veel tijd die je met je geliefden, familie, kinderen en dierbaren kan doorbrengen. Ik wens dat je gelukkig bent!

Misschien horen of zien we elkaar snel.

Hartegroet,

Thorsten Weiss

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s