Het gebed voor geliefden – voor een relatie vol met wonderen

Dit gebed is voor alle geliefden, die zich in hun relatie vanuit een spirituele basis verder willen ontwikkelen.

Voer een ritueel uit met je partner, creëer voor jullie een mooie en romantische omgeving en spreek dit gebed voor elkaar en met elkaar uit. De woorden “mijn partner en ik” kun je vanzelfsprekend vervangen door jullie eigen namen, dat maakt het veel persoonlijker. Voer het ritueel niet 1 keer uit, maar heel vaak waardoor jullie bewuste relatie zich meer en meer versterkt.

Om het nog intensiever te integreren, vooral op energetisch vlak, bied ik je aan het einde van dit gebed iets moois aan. Maar ga eerst lekker genieten van de bijzondere woorden en de liefdesenergie die je hiermee ontgrendelt. Ga tegenover elkaar zitten, kijk elkaar diep in de ogen, leg je linkerhand op het hart van je partner en leg je rechterhand op de hand van je partner die op je eigen hart rust.

“Mijn partner en ik ervaren meer en meer de vrijheid bij elkaar en hebben daarmee een essentiële basis voor een volmaakte relatie geschapen. Ons gemeenschappelijk energieveld is gevuld met liefdevolle aandacht voor elkaar en beiden kunnen we volledig van de harmonie van saamhorigheid genieten. In onze relatie hebben wij beiden een optimale basis van geven en nemen gecreëerd, waardoor we beiden innerlijk in balans zijn. Onze manier van communiceren heeft een gemeenschappelijke deler gevonden. Mijn partner en ik ervaren op een geweldig mooie manier wat echte liefde betekent.

Alle energieën die zijn gekoppeld aan vorige relaties uit dit en alle andere levens, lossen zich steeds meer op. Hierdoor kunnen we onze liefde op een geheel nieuwe, vrije manier ervaren. Het hoogste goddelijke bewustzijn werkt als een helende laser en geneest alle zweren en ruimt alle geloften en beloftes uit het verleden op. Ook die  zijn voortgekomen uit een liefdevolle of minder liefdevolle relatie met andere partners. Alle gedachtevormen en emotionele lading van de scheidingen uit het verleden zijn vanaf nu getransformeerd en worden optimaal op de nieuwe relaties van alle betrokkenen afgestemd.  

Dat geldt ook voor de bescherming die de voormalige  relaties behoed heeft. Uit naam van alle betrokkenen danken wij deze op een liefdevolle manier.

Mijn partner en ik zijn voortdurend met een beschermend licht vanuit het allerhoogste bewustzijn omgeven. Hierdoor kunnen vreemde energieën onze relatie nooit beïnvloeden. God zij met ons en alles geschiedt alleen vanuit de vrije wil van ons beiden.

Onze relatie is vanuit onvoorwaardelijke liefde gebaseerd op begrip voor elkaar. Hierdoor kunnen we elkaar accepteren zoals we zijn. Voor alle uitdagingen worden steeds liefdevolle oplossingen gevonden waardoor we ons geaccepteerd en gewaardeerd voelen.

De liefde tussen mij en mijn partner is omringd door een magisch gevoel van loslaten. Hierdoor is de liefde vrij en kan het stromen. Zij stroomt vanuit zichzelf in de eeuwigheid. Ze geeft zichzelf cadeau, zoals zij zelf een cadeau is. Alle emoties die vanuit onze vorige incarnaties in dit leven en in deze relatie zijn ingebracht, lossen zich in deze relatie op een wonderbaarlijke manier op. Ieder dag weer en elke keer wat meer waardoor echte vrijheid ontstaat.

Wij voelen vanuit onze liefde de verbinding met een enorme krachtbron die ons beide laat ontwikkelen en ons de kracht geeft de diepste zin van het leven te ervaren. Deze gemeenschappelijke basis geeft ons de mogelijkheid om onze ontwikkeling vanuit en in ons zelf te ervaren. Het liefdevolle afstemmen op elkaar verhoogt steeds meer de verlichte kanten van beide partners en versterkt onze persoonlijkheden steeds meer.

Deze liefde tussen ons biedt een echte bescherming om alles in ons op alle vlakken en in alle dimensies op de liefde te richten. We ervaren hierdoor beiden echte vrijheid.

Want wie volledig in de flow van de liefde is, is vrij van de wet van oorzaak en gevolg, is vrij van alle ongewenste invloeden, is vrij van karma uit het verleden en is vrij van alle parasiterende indoctrinaties.

Onze liefde zal zich over het gehele bestaan uitbreiden. Wij voelen beiden een sterke innerlijke verbinding tussen onze zielen. De opening van de innerlijke levensstromen zal zich door het ervaren van de liefde in alle relaties op de volgende hogere stadia van het leven uitstrekken.

Mijn partner en ik ervaren in onze relatie de volledige vervulling in het bewustzijn van onze gemeenschappelijke geestelijke ontwikkeling.

Daarbij zal de liefde vrijelijk vloeien. Een respectvolle liefde, waarin wij beiden de tijd nemen om te kunnen bezinnen. Zowel voor ons zelf als voor de ander. Wij spreken heel open over onze gevoelens en duiken er samen diep in om ze te doorvoelen , waardoor echte heling mogelijk is.

Wij accepteren elkaar en nemen steeds de tijd voor elkaar en geven elkaar  volledige aandacht. Daarbij staat eerlijkheid en openheid voorop, ook als het gaat om het aangeven van onze behoeftes. We staan open om over alle uitdagingen te praten die we dan samen oplossen of vragen het goddelijke om een oplossing. Het dicht bij elkaar zijn van ons tweeën, het naar elkaar toegroeien, de gemeenschappelijk voelbare liefkozingen en het seksuele versmelten hebben de optimale ruimte binnen onze relatie. We beleven ons lichamelijk samensmelten op een geheel nieuwe manier en kunnen ons volledig overgeven aan deze gevoelens.

Steeds is er de volledige bereidheid om te vergeven. Voor mijn partner maar ook voor mijzelf. Beiden zijn we in contact met de kracht van de spirituele vergeving.

We worden in onze relatie steeds ondersteund door echte saamhorigheid, verbinding en het loslaten in de vrije stroom van de liefde. Zodoende worden oude, bindende patronen uit het verleden verwerkt, waardoor in deze vrije verbinding beide partners zich vrij kunnen ontwikkelen en  tot bloei kunnen komen. Ondersteund en gedragen door de liefde van de ander.

Beide ervaren we de volledige waardering voor ons zelf en voor de ander en zodoende is liefdevol geven mogelijk. Het handelen wordt steeds vanuit de goddelijke intuïtie voortgebracht en beide partners hebben een groot vertrouwen in elkaar en hun relatie. Er is genoeg vertrouwen om eerlijk te spreken en aan te geven welke behoefte er echt is.

In deze relatie met mijn partner  hebben we beide de mogelijkheid ons zelf en het goddelijke in de ander te ervaren. Zodoende opent de poort om de diepste gevoelens te ervaren. We erkennen nu en voor altijd dat we volledig gelukkig mogen zijn. Ons geluk is de echte innerlijke besteming.

 

Whow! Is dat niet geweldig? Geniet elke keer weer van dit moment. En vraag jezelf af: “Wil ik deze energie nog dieper in ons energieveld ervaren en verankeren?”

Als het antwoord hierop JA is, dan zal het volgende  je zeker interesseren: Met het bewustzijnstechnologiesysteem Quantec kunnen we de energievelden van jullie beiden duurzaam in deze trilling brengen en daar verankeren. Ervaar wat dat met jou en jullie relatie doet. Jullie relatie zal  kwalitatief een sprong nemen. Als je meer over de werkwijze van Quantec wilt weten, klik dan hier en lees eerst alle informatie hierover op mijn website:

http://www.behealed.nl/quantec/index.html

 

Mijn aanbieding en de procedure:

  • Je meldt je aan door middel van het invullen van het formulier “Valentijns-liefde
  • Je ontvangt een bevestiging waarna je mij een foto van jullie beiden stuurt
  • De behandeling met Quantec begint en duurt 6 maanden. Jij en je partner worden iedere paar uur in het energieveld ondergedompeld.
  • Je betaalt niet de normale prijs van € 297 maar een speciale Valentijns prijs van € 29 per maand. Een betaling in termijnen van 6 maanden – en vanzelfsprekend zonder extra kosten 😉
Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s